TREDJE NATUR søger en skitserende arkitekt. Vi er en formålsbaseret og voksende tegnestue med noget på hjerte der opererer inden for områderne by, bygning, landskab og forskning. Vi er involveret i et stigende antal højprofilerede by-, bygge- og byrumsopgaver i Danmark, Norge og Sverige og har brug for flere gode kolleger der har lyst til at medvirke til den fortsatte udvikling af tegnestuens agenda ”By + Land = Bland!”

Stillingen:
Vi søger en talentfuld, reflekterende og dedikeret arkitekt til vores kommende skitse- og konkurrenceforslag. En arkitekt der evner at udtænke, udvikle og formgive arkitektoniske hybrider, hvor projekterne forfølger den totale transparens, ift. hvordan- og af hvad de er konstrueret og hvorledes de vekselvirker med det urbane stofskifte – socialt, klimatisk, materialemæssigt og processuelt. Hos TREDJE NATUR vil du blive en del af et stærkt og tværfagligt team, der arbejder for at forene det bebyggede og det landskabelige.

Vi vil meget gerne se ansøgninger fra engagerede, proaktive og positive mennesker, der vil være med til at udvikle sammenhængen imellem bygninger og biologi. Vi vægter nysgerrige og alsidige personer med lige dele tænke- tale- og tegnegaver som har mod og energi til at udvikle og udforme vores nuværende og kommende opgaver.

Vi ser frem til ansøgere med følgende kvalifikationer:

  • min. 2-5 års erfaring som skitse- og konkurrencearkitekt.
  • har vilje og lyst til at blande by og land – bygning og biologi.
  • arbejder godt selvstændigt såvel som i tværfaglige samarbejder
  • er konceptuel stærk med en klar grafisk profil.
  • arbejder i Rhino, AutoCAD og Adobe
  • er videbegærlig, konstruktiv og produktiv.
  • er flydende i dansk tale og skrift.

Ansøgningsfrist den 22. marts 2017:
Samtaler afholdes inden udgangen af marts 2017.
Stillingen er en fuldtidsstilling med løn og vilkår ift. gældende arkitektoverenskomst
Send din ansøgning med CV og portfolio i PDF format (max. 10mb) til job@tredjenatur.dk markeret med `SKITSERENDE ARKITEKT´
Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Ole Schrøder: M +45 2510 4460

Office atmosphereTREDJE NATUR
Vi udformer konkrete strategier for fremtidens hybride by igennem idéoplæg, agitation, projektforslag, vidensudvikling og tværfaglige samarbejder. Vores blik er rettet mod steder, hvor det regulerede og det uregulerede kan clashe og skabe nye historier. Vi er fascinerede af den kraft og det potentiale, som den menneskeskabte natur genererer, og vil kortslutte det indgroede skel mellem by og landskab i dansk arkitektur. Vores projekter skaber rum, relationer og nye betydninger i en verden, hvor forholdet mellem natur og by konstant forandrer sig.