TREDJE NATUR søger en landskabsarkitekt med projekteringserfaring. TREDJE NATUR er en formålsbaseret og voksende tegnestue med noget på hjerte der opererer inden for områderne by, bygning, landskab og forskning. Vi arbejder med udviklingen af en række spændende projekter og har brug for flere kolleger der har lyst til at medvirke til den fortsatte udvikling af tegnestuens agenda ”By + Land = Bland!”

Stillingen:
Vi søger derfor en ny kollega, der besidder stor faglighed og som har solid erfaring fra udvikling og projektering af alle landskabsarkitektfagets faser og facetter. Vi vil meget gerne se ansøgninger fra engagerede, proaktive og positive mennesker, der vil være med til at udvikle sammenhængen imellem bygninger og biologi.
Vi vægter nysgerrige og alsidige personer med lige dele tænke- og tegnegaver og som vil være med til, at udforme vores nuværende og kommende opgaver indenfor klimatilpasning og landskab. Hos TREDJE NATUR vil du blive en del af et stærkt og tværfagligt team, der arbejder for at forene det bebyggede og det landskabelige.

Vi forventer at du:

  • er landskabsarkitekt fra KU-Life eller tilsvarende uddannelsesinstitution.
  • har erfaring med projektering, kotering, afvanding, materialevalg.
  • har indgående kendskab til CAD / Land4
  • har godt plantekendskab og sans for udarbejdelse af planteplaner.
  • arbejder selvstændigt og struktureret og ser muligheder og alternativer frem for begrænsninger.
  • er en god formidler, både i tale og skrift.
  • erfaring med projektering i ArchiCad vil være et plus.
  • praktisk erhvervserfaring, indenfor gartnerfaget er en fordel.

Vi vil meget gerne se ansøgninger fra engagerede, proaktive og positive mennesker, der vil være med til at udvikle sammenhængen imellem bygninger og biologi. Vi vægter nysgerrige og alsidige personer med lige dele tænke- og talegaver og som har mod og energi til at løfte formidlingsniveauet på vores nuværende og kommende opgaver indenfor planlægning og landskab.

Vi ser gerne ansøgninger fra folk, som har solid erfaring fra lignende stillinger og derved et indgående kendskab til landskabsarkitektfaget.

Ansøgningsfrist den 22. marts 2017
Samtaler afholdes inden udgangen af marts 2017.
Stillingen er en fuldtidsstilling med løn og vilkår ift. gældende arkitektoverenskomst
Send din ansøgning og cv til mk@tredjenatur.dk og ajj@tredjenatur.dk markeret med `LANDSKABSARKITEKT´.
Ved spørgsmål er du velkommen til at kontakte Anders Juul Jensen: M +45 20636622

Office atmosphereTREDJE NATUR
Vi udformer konkrete strategier for fremtidens hybride by igennem idéoplæg, agitation, projektforslag, vidensudvikling og tværfaglige samarbejder. Vores blik er rettet mod steder, hvor det regulerede og det uregulerede kan clashe og skabe nye historier. Vi er fascinerede af den kraft og det potentiale, som den menneskeskabte natur genererer, og vil kortslutte det indgroede skel mellem by og landskab i dansk arkitektur. Vores projekter skaber rum, relationer og nye betydninger i en verden, hvor forholdet mellem natur og by konstant forandrer sig.