TREDJE NATUR søger en dedikeret og skarp praktikant til kommunikation og forretningsudvikling. Vi er en voksende tegnestue med noget på hjerte og 25 medarbejdere der opererer inden for områderne by, bygning, landskab og forskning. Du vil indtage en vigtig rolle i det daglige arbejde og være med til at styrke tegnestuens fortsatte udvikling.

Stillingen:
Vi søger en person med interesse for både kommunikation og forretningsudvikling. Du skal være strategisk tænkende, besidde gode formidlingsevner på både dansk og engelsk og være selvstændig anlagt og frisk på at kaste dig ud i ukendte arbejdsopgaver.

Vi ser gerne, at du som studerende er i gang med din kandidat og at du har et stort grønt hjerte, der banker for et grønnere og rigere liv i byen. Vi forestiller os, at du er i gang med en arkitektonisk, journalistisk, humanistisk eller samfundsvidenskabelig uddannelse f.eks. på Universitetet, Arkitektskolen eller CBS. Vi forventer at du er fortrolig med Adobe InDesign samt Office pakken.Third Nature Projects
Dine arbejdsopgaver:

Medvirke til den fortsatte udvikling og formidling af tegnestuens agenda ”By + Land = Bland!”
Bidrage til udarbejdelse af PQ (prækvalifikation) ansøgninger
Bidrage til udarbejdelse af promoveringsmateriale
Bidrage til udvikling af PR og kommunikationsstrategier
Håndtere medie- og pressehenvendelser
Oversætte og redigere tekstmateriale på dansk og engelsk
Opdatere hjemmeside og sociale medier

Personen med den rigtige profil vil i høj grad kunne præge stillingen selv og derved udvikle sine kompetencer i en ønsket retning.

Ansøgningsfrist den 22. marts 2017
Den lønnede praktikperiode vil være på min. 6 måneder med mulighed for forlængelse.

Samtaler afholdes i uge 13 med tilsigtet opstart i april 2017. Send din ansøgning og CV til job@tredjenatur.dk markeret med `Praktikant – kommunikation og forretningsudvikling´

Spørgsmål angående stillingen kan rettes til Hulda Hallgrímsdóttir, Head of Business Development and Communications på hh@tredjenatur.dk eller telefon +45 6088 1781.Office atmosphereTREDJE NATUR
Vi udformer konkrete strategier for fremtidens hybride by igennem idéoplæg, agitation, projektforslag, vidensudvikling og tværfaglige samarbejder. Vores blik er rettet mod steder, hvor det regulerede og det uregulerede kan clashe og skabe nye historier. Vi er fascinerede af den kraft og det potentiale, som den menneskeskabte natur genererer, og vil kortslutte det indgroede skel mellem by og landskab i dansk arkitektur. Vores projekter skaber rum, relationer og nye betydninger i en verden, hvor forholdet mellem natur og by konstant forandrer sig.