Bliv intern hos TREDJE NATUR! Vi er et er et innovativt arkitektkontor, der arbejder for byer der er tilpasset det levende. Tegnestuen har base på Nørrebro i København, og arbejder med b(l)æredygtig bygningsarkitektur, grøn klimatilpasning og økologisk byudvikling. Vi sidder over 20 begavede mennesker i et fantastisk kontor ved Superkilen øverst på Nørrebro. Tonen er ufomel og vi lever højt på den faglige begejstring og det daglige samarbejde om projekterne.

Vi har konkret en række projekter under udførelse, herunder Vinge Station og bycentrum, Klimatilpasning og fornyelse af Enghaveparken og Almegård Kaserne. Derudover er vi i øjeblikket i gang med en række spændende konkurrencer bl.a. masterplan om Papirøen, Fremtidens Sølund og et nyt byområde i Roskilde. Projekternes alsidige profil giver mulighed for at arbejde over et bredt fagligt spektrum af byer, bygninger, landskaber, hybrider og infrastruktur.
VINGE_A_H7_N102 Visualisering af Det grønne hjerte, nord for landskabsbro
Som praktikant hos TREDJE NATUR vil du indgå i projekteams på lige fod med engagerede og kompetente kolleger, hvor tværfagligheden er i højsædet og der i fællesskab formuleres nye hybride løsninger til fremtidens by.

Vi ser gerne at du som studerende er i gang med din kandidat og at du har et stort grønt hjerte, der banker for et grønnere og rigere liv i byen hvor bygningsarkitekturen og naturen arbejder sammen om at kunne tilbyde de bedste rammer for et enestående hverdagsliv.
Multibanen tør
I vores udvægelse vil vi lægge særlig vægt på at du:
• udviser engagement og viljen til at lære nyt
• har fortrolighed med Adobe CC, samt Rhinoceros og/eller AutoCad
• besidder gode fremstillings- og formidlingsever, der griber arkitektoniske koncepter og idéer
• har blik for den hybride tankegang der kan koble landskabet med det byggede
• at du er nysgerrig og tør være en ‘spørge-jørgen’
• taler flydende dansk og engelsk
Vinge Station
Praktikperioden vil være på 6 måneder med start januar/februar 2016. Pratikken er aflønnet svarende til højeste SU-sats og der er inkluderet frokost. Praktikken vil være reguleret af en praktikaftale, hvor dine ønsker og mål kommer til at være vejledende for dine arbejdsopgaver under dit ophold. Send ansøgning og portfolio asap på job@tredjenatur.dk.

Vi vil løbende holde interviews i de kommende måneder og besætte de to stillinger. Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at sende os en mail på job@tredjenatur.dk eller ringe på +45 4223 9915.Vinge Centrum Masterplan