TREDJE NATUR inspirerer Haderslev Kommune omkring klimaprojektet Jomfrustien. Ole Schrøder er på aftenens program med inspiration til fremtidens klimakloge Haderslev. Arrangementet er nu lukket for tilmelding da har været overvældende interesse med 250 tilmeldte.

En overvældende interesse for projektet om klimatilpasning og byudvikling omkring Jomfrustien i Haderslev gør nu, at Haderslev Kommune må lukke for tilmeldinger fra flere deltagere til informationsaften den 12. november 2015 klokken 19 i Haderslevhus.

Lige nu er der omkring 250 tilmeldte til aftensmad og oplæg om fremtiden omkring Jomfrustien, og grænsen for hvor mange, der kan være i Haderslevhus er dermed ved at være nået.

Ole Schrøder
Ole Schrøder, partner i TREDJE NATUR, er på aftenens program sammen med bl.a. borgmester H.P. Geil og kommunaldirektør Willy Feddersen.

”Det er rigtig ærgerligt, at vi må lukke for tilmeldinger, men det er samtidig positivt, at så mange beboere, ejendomsejere, forretningsdrivende og brugere af området er interesserede i, hvad der skal ske omkring Jomfrustien. Vi har fra start haft fokus på at kommunikere om projektet og inddrage borgerne, og det er vi indtil videre lykkedes med.”, siger borgmester H. P. Geil.

Interesserede kan læse mere om projektet på Haderslev Kommunes hjemmeside.
Haderslev