TREDJE NATUR går videre i konkurrencen om Klimabyen på Fyn. Som ét af 3 teams er TREDJE NATUR i samarbejde med Entasis og Grontmij gået videre i konkurrencen om den ambitiøse klimakonkurrence i Middelfart. Til en særdeles velbesøgt offentliggørelse på Kulturøen kunne Middelfarts borgere se forslagene og diskutere med teamet. Det var en overvældende modtagelse, og teamet ser frem til yderligere at kvalificere forslaget i de kommende måneder.

Citat fra dommerkommitéen:

#Klimaklog er et forslag, der vægter kommunikation og samarbejde, ejerskab og engagement som succeskriterier for klimatilpasningsløsningerne generelt og i Middelfart som eksempel på begrebet: Klimaby. Projektets overordnede strategi er at skabe engagement og udbrede viden om de skjulte sammenhænge mellem by og natur til gavn for et rigere hverdagsliv i Middelfart ud fra begrebet naturværdi.

Forslagets styrke ligger i dets insisteren på kommunikation og formidling af klimatilpasningselementerne på forskellige niveauer samtidig. At blive ”klimaklog” i Middelfart handler således om at oparbejde et nyt ”mindset” via kommunikation og samarbejde – så alle løfter i flok. Dette uddybes i en vifte af idéer omkring information, læring, etablering af nye fællesskaber og ved at synliggøre og næsten gøre det til en ”sport” i byen at blive ”klimaklog” og vise det frem til andre i byen.

De tre teams der er gået videre:

TREDJE NATUR
Entasis
Konsulenter: Grontmij

GHB Landskabsarkitekter A/S
Adept ApS
Konsulenter: Atkins, 2+1 Idebureau og Kjell Nillson

Gottlieb Paludan Architects A/S
SNE Architects ApS
2+1 Idebureau
Via Trafik
Jan Luxhøj Støvring og Anna Aslaug Lund

Læs mere hos KlimaByen