TREDJE NATUR oplever fremgang over hele linjen, og vi søger derfor nye engagerede mennesker til at udvikle og realisere tegnestuens projekter. Primært søger vi projektledende samt projekterende bygnings- og landskabsarkitekter samt bygningskonstruktører til større og længerevarende byggeopgaver i Danmark. Vi hører også gerne fra skitserende konkurrencearkitekter samt dygtige praktikanter.

Vi er meget interesserede i at høre fra kommende medarbejdere, der har lyst til at udfolde tegnestuens agenda og ønsker at være med til yderligere at professionalisere kontoret. Vi håber at se henvendelser fra folk der som os ønsker at skabe en bevægelse mod et grønnere og rigere liv i byen hvor bygningsarkitekturen og naturen arbejder sammen om at kunne tilbyde de bedste rammer for et enestående hverdagsliv.

Vi leder efter pragmatiske idealister, der gerne vil være eksponenter for både den høje faglighed og samtidig evner til at få det bedste ud af projekternes jordnære kompleksitet. TREDJE NATUR er hverken topstyret eller vanepræget. Du vil i høj grad opleve at her er både højt til loftet og plads til store armbevægelser. Og samtidig er der fagligt albuerum til at udfolde opgaverne efter dit eget hoved og bidrage til tegnestuens kultur.

Vi har konkret en række projekter under udførelse, herunder Vinge station og bycentrum, Svømmehal Frederiksberg med omgivende landskab, Klimatilpasning og fornyelse af Enghaveparken, Almegård Kaserne samt byen Nye i Århus. Dertil forventer vi en række bygnings-, landskabs- og planlægningsopgaver samt konkurrencer blive relevante i den nærmeste fremtid.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt. Du vil blive ansat efter overenskomst med afsæt i dit aktuelle faglige niveau. Send din ansøgning til Ole Schrøder og Flemming Rafn Thomsen på job@tredjenatur.dk. 

TREDJE NATUR er et er et innovativt arkitektkontor, der arbejder for byer der er tilpasset det levende. Tegnestuen har base på Nørrebro i København, og arbejder bl.a. med b(l)æredygtig bygningsarkitektur, grøn klimatilpasning og økologisk byudvikling. Vi sidder p.t. 15 begavede mennesker i et fantastisk kontor ved Superkilen øverst på Nørrebro. Tonen er ufomel og vi lever højt på den faglige begejstring og det daglige samarbejde om projekterne.