Kan kunst og arkitektur fremme den grønne omstilling?

Torsdag den 23. oktober kl. 16-19 inviterer Arkitektforeningen, IT-Universitetet og Information til eftermiddagskonference.

I selskab med arkitekter, forskere og kunstnere sætter vi fokus på kunsten og arkitekturens rolle i den grønne omstilling. Konferencen indledes med tre inspirerende oplæg, der giver konkrete og forskelligartede eksempler på, hvordan kunst og arkitektur kan samtænkes med og engagere sig i samfundets bæredygtige omstilling – fra store globale projekter til individuelle visioner og hverdagsaktiviteter. Efter en kort pause med forfriskninger får gæsterne mulighed for selv at tage aktiv del i debatten, når vi i konferencen anden del diskuterer kunsten og arkitekturens engagerende, motiverende og sociale potentialer. Kan arkitektur og kunst skabe (nye) engagementer i den grønne omstilling? Hvad motiverer borgerne til at handle bæredygtigt? Bør samfundet investere mere i kunst og arkitektur som drivkraft i den grønne omstilling? Kristoffer Weiss, arkitekturanmelder ved Information, styrer slagets gang.

Arrangementet afholdes på IT-Universitetet, Rued Langgards Vej 7, 2300 København S.

Bestil billet her.

Hør oplæg af Robert Ferry, stifter af LAGI; Flemming Rafn Thomsen, partner i arkitektfirmaet Tredje Natur og Erwin Steinbeck fra Økosamfundet Dysskilde. Og deltag i debatten med Lone Loklindt (R) formand for Folketingets miljøudvalg; Marie Louise Gørvild fra tænketanken Sustainia; Brit Winthereik, antropolog og forsker ved IT-universiteter; Gry Worre Hallberg, peformance kunstner og kunstnerisk leder af Dome of Visions; Charlotte Fischer, direktør i Rådet for bæredygtig erhvervsudvikling og Sara Berthou, antropolog og ph.d. i miljøpolitik.