Vi taler på topmøde om klimatilpasningens forandringsagenter. Realdania kampagnen Klimaspring afholder et topmøde på Christiansborg for klimabranchens forandringsagenter. Ida Auken (MF) er vært og hovedtaler ved arrangementet.

Arrangementet afholdes i Fællessalen på Christiansborg mandag d. 2. juni 2014 fra kl. 13.00 til 16.30

Med topmødet inviterer Klimaspring branchens forandringsagenter til at dele deres viden og dermed sikre et fælles afsæt for at skabe bedre byer og grøn vækst. Formålet med topmødet er at aktivere mulighedsrummet og at skabe mødet mellem aktører, der løfter klimapasningsindsatsen i Danmark. Topmødet er for alle udviklingsdrivende parter, der arbejder for værdiskabende klimatilpasning, hvad enten det er som virksomhed, videnspart eller offentlig aktør.

Vi kan mere, end vi tror, inden for den eksisterende lovgivning, hvis vi formår at se muligheder frem for begrænsninger, og hvis vi har modet til at udfordre vores eksisterende praksis. Tiden er inde til at se indad blandt både rammeskabere og virksomheder. Med dette afsæt vil topmødet iscenesætte de potentialer, der kan skabes på tværs af interesser.

Konferencen er gratis, men tilmelding nødvendig via dette link: klimaspring.eventbrite.com

Invitation: